Welkom bij Bosma beste advies

Ons kantoor, Bosma Beste Advies, is gevestigd aan de Kloosterweg 4b te Almelo en wordt geleid door Jos Bosma. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf en particulieren en hebben alle disciplines in huis om u op financieel en fiscaal gebied optimaal te begeleiden en van advies te voorzien.

Beste Advies voor ondernemers

Als ondernemer bent u altijd bezig met de kansen van uw onderneming. Hierbij is een vlekkeloos verlopende financiële administratie en loonadministratie een absolute noodzaak. Maar waarschijnlijk verwacht u meer van uw adviseur, zoals het meedenken bij een investeringsvraagstuk en advies bij het overnemen van een ander bedrijf. Wij zijn de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en van de de startende ondernemer. Bij ons kunt u rekenen op betrokken en gekwalificeerd personeel en eerlijk adviezen. Wij leveren goede kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. De lijnen bij ons zijn kort, waardoor u snel geholpen kunt worden.

Beste Advies voor particulieren

Wij verzorgen niet alleen aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers maar ook voor particulieren. Ziet u door de bomen het bos niet meer, wat betreft alle fiscale regels, dan helpen wij hier graag bij. Met behulp van onze checklist kunt u alle relevante gegevens verzamelen. Op basis hiervan verzorgen wij uw aangifte inkomstenbelasting.